Loading udalosti
  • Táto udalosť sa už uskutočnila.

Vianočné pohľadnice s Luckou

4€

Podrobnosti

Dátum:
29. novembra 2016
Čas:
16:00 - 18:00
Cena:
4€
Typ udalosti:

Organizátor

Voices
Telefón:
0905 889 607
Email:
voices@voices.sk
Webstránka:
voices.sk

Miesto

Voices
Sládkovičova 8,
Trenčín,
Webstránka:
voices.sk

Nie je častým javom, aby si ľudia posielali pohľadnice, zvlášť tie ručne vyrobené. O to je to krajšie a vzácnejšie. Potešiť netradičným pozdravom vašich blízkych môžete aj vy. Náš kreatívny workshop s Luckou Horňákovou Černayovou ponúka účastníkom možnosť vyskúšať si rôzne výtvarné techniky, rozšíriť si svoje zručnosti a dozvedieť sa, ako pracovať s estetickou stránkou umenia. Záverom bude zužitkovanie naučeného a výroba originálnych vianočných pohľadníc vlastnými rukami.

Vítaní sú rodičia s deťmi, dospelí, starší aj mladí, pretože vianočné obdobie je o rodine a spolupatričnosti, priateľstve a domove.

Lístok pre dospelého stojí 4€, deti môžu prísť v sprievode dospelého zdarma.

Lucia Horňáková Černayová kreslí a tvorí už odmalička. Má rada výtvarné umenie, ktorému sa venuje a sprostredkováva ho širšej verejnosti učiteľovaním na ZUŠ Karola Pádivého a podujatím HALA Sympózium. Momentálne je na materskej dovolenke, ale vedie dielničky a organizuje výstavy v klube Barbar. Rada učí, je to pre ňu najlepšia forma, ako aj tých najmenších naučiť vnímať súčasné umenie a tiež formovať ich vzťah k estetičnu.