Loading udalosti
  • Táto udalosť sa už uskutočnila.

Život vo vlastných rukách

20€

Podrobnosti

Dátum:
22. októbra 2016
Čas:
9:00 - 16:00
Cena:
20€
Typ udalosti:

Organizátor

Voices
Telefón:
0905 889 607
Email:
voices@voices.sk
Webstránka:
voices.sk

Miesto

Voices
Sládkovičova 8,
Trenčín,
Webstránka:
voices.sk

Seminár s lektorom Petrom Berom je zameraný na zamyslenie sa nad svojím životom a hľadanie ciest ako svoj život neustále zlepšovať a riadiť. Je určený freelancerom, podnikavcom a všetkým tvorivým ľuďom, ale aj domasedom, introvertom a váhavcom. Pokiaľ ide o vek, tak študentom, ľuďom v strednom, ale aj pokročilom veku, proste všetkým ktorí chcú svoj život žiť aktívne.

Účastníci si vyjasnia, čo pre nich znamená úspech. Či je to dynamický život, rozbehnutý biznis, alebo čítanie knihy pod jabloňou. Spoznajú viaceré svoje prednosti, o ktorých možno ani netušili. Zistia, ktoré ich špecifické vlastnosti a zvyky ich povedú k životu podľa ich predstáv. A tie nesprávne sa naučia zmeniť.

Peter Bero učil matematiku a dodnes píše matematické učebnice. Pracoval ako manažér v rôznych finančných inštitúciách, neskôr začal sám podnikať. Je autorom motivačných kníh, ale aj rozprávok a rozhlasových hier pre deti. Venuje sa vzdelávaniu dospelých a má veľmi rád prednášanie, psychológiu, filozofiu, osobný rozvoj a všetko, čo nám pomáha byť lepšími a múdrejšími. Je nekonečne vďačný za život, ktorý žije, a za ľudí, ktorých môže stretávať.