Loading udalosti
  • Táto udalosť sa už uskutočnila.

Na vlastných nohách 9

5€

Podrobnosti

Dátum:
8. septembra 2020
Čas:
18:00 - 19:30
Cena:
5€
Typ udalosti:

Organizátor

Voices
Telefón:
0905 889 607
Email:
voices@voices.sk
Webstránka:
voices.sk

Miesto

Galéria Vážka
Mierové námestie 19,
Trenčín,
Webstránka:
www.facebook.com/VazkaGaleriaAKaviaren/

Radi spoznávate inšpiratívnych ľudí? Chcete vedieť, ako realizujú svoje nápady a čo sa pritom naučili? Našimi hosťami boli Peter Bátor, Lucia Pašková a Peter Velits. Porozprávali nám o sebe, svojej práci, radostiach a starostiach, ktoré zažívali a zažívajú. Záznam rozhovorov z podujatia je na našej FB stránke.

Sériu Na vlastných nohách podporuje Nadácia Orange. Pripravujeme ju spolu s Triple Fingers a ďalšími kamarátmi. Ďakujeme.

Viac o našich hosťoch:

Peter Bátor je presvedčený, že zodpovedná politika sa má robiť v súlade s hodnotami a nie podľa toho, koho potešíme alebo komu sa trafíme do názoru. Už 20 rokov sa profesionálne venuje zahraničnej, medzinárodnej a bezpečnostnej politike. Pôsobil ako expert, poradca a diplomat na rôznych významných pozíciách, je poradcom prezidentky SR. Prednáša na školách na témy bezpečnosti či medzinárodnej politiky, školí odborníkov štátnej správy a bezpečnostných zložiek v zahraničí, zároveň je pravdepodobne najvtipnejším úradníkom na Slovensku. Jeho instagramový účet má viac ako 20 000 sledovateľov.

Lucia Pašková je slovenskou top manažérkou roka 2019. Už 15 rokov rozvíja slovenskú pobočku Curaproxu, Curaden Slovakia. Pochádza zo Starej Turej, vyštudovala angličtinu a nemčinu, chcela byť učiteľkou. Osveta o prevencii a starostlivosti o zuby boli základom jej podnikania. Vzdelávanie, tvorivosť a snaha o lepšiu spoločnosť sú v centre jej ďalších záujmov. Je spoločníčkou v tvorivom komunikačnom štúdiu Folk & Milk, spolupracuje s organizáciou Nexteria, so Slovenskou debatnou asociáciou, s OZ Tichá Voda na projekte Bystriny a s kamarátkou Majou Sztarovics vedie projekt Svetlo pod perinou, ktorý ukazuje deťom, že si môžu vybrať, čím chcú byť.

Peter Velits je bývalý slovenský profesionálny cestný cyklista nerozlučne spätý so svojím bratom Martinom. S výnimkou záveru vydarenej cyklistickej kariéry pôsobili dvojčatá v rovnakých tímoch, odkrútili si spolu niekoľko ročníkov Tour de France, v roku 2010 Peter skončil na skvelom treťom mieste v celkovom poradí španielskeho trojtýždňového etapového závodu Vuelta. V posledných rokoch športovej kariéry naštartovali biznis s vlastnou značkou cyklistického oblečenia a doplnkov Isadore Apparel. Vo fabrike Makyta v Púchove vyrábajú kvalitné cyklistické oblečenie pre ľudí, pre ktorých je cyklistika životným štýlom.

na vlastných nohách_Lucia Pašková